Infomomenten op 26 en 27 juni

  • 27 juni 2018

Het Agentschap Wegen en Verkeer organiseerde op 26 en 27 juni infomomenten voor de inwoners en handelaars van Londerzeel en Meise. Tijdens de infomomenten werden de voorlopige plannen getoond van het nieuwe knooppunt Londerzeel Zuid en stonden de projectverantwoordelijken klaar om alle vragen te beantwoorden.

 

Handelaars en directe omwonenden werden specifiek uitgenodigd voor het infomoment op 26 juni. Andere inwoners van Londerzeel en Meise waren welkom op 27 juni.

Informatieve pancartes

Tijdens het infomoment wandelden bezoekers door het verhaal van het nieuwe knooppunt van Londerzeel Zuid. Aan de hand van 15 informatieve pancartes kregen ze een duidelijk zicht op de plannen voor het knooppunt, waarom de herinrichting nodig is en hoe de voorlopige fasering van de werken zal verlopen.

Suggestiehoek

Daarna konden de bezoekers ook zelf aan de slag. In de suggestiehoek kon iedereen ideeën of opmerkingen kwijt over diverse thema’s: hoe zal het landschap rond het op- en afrittencomplex eruit zien, of welke milderende maatregelen moeten we nog nemen voor het leefmilieu? Bezoekers konden ook suggesties geven over de manier waarop de werken georganiseerd kunnen worden. Bovendien kan men zich nog steeds kandidaat stellen voor de minderhinder-werkgroep die zich zal buigen over oplossingen voor de hinder tijdens de werken.

3D-app voorgesteld

Bezoekers van het infomoment maakten ter plaatse kennis met de 3D-app voor het project Londerzeel Zuid. Deze app is opgebouwd met bestaande luchtfoto’s en simulatiebeelden van de plannen. Daarmee kan de huidige situatie vergeleken worden met de toekomstige. Het is mogelijk om in te zoomen op de diverse werken en rond te kijken in de omgeving. Met de 3D-app lijkt het alsof je wandelt in de toekomst!

> Bekijk hier de foto's van het infomoment op 26 juni
> Download hier de infopancartes over het knooppunt Londerzeel Zuid

Bezoekers lezen de infopanelen
Een adviseur geeft uitleg aan een bezoeker
Een adviseur geeft uitleg bij de technische grondplannen
Beeld van de suggestiehoek op het infomoment
Een adviseur geeft uitleg over de 3D-app