Doortrekken parallelweg langs A12 voor betere bereikbaarheid bedrijven

  • 28 april 2019

Ten westen van de A12 in Londerzeel is het Agentschap Wegen en Verkeer op 23 april gestart met het doortrekken van de parallelweg tussen de Kerkhofstraat en de Mechelsestraat. Dankzij die verlenging zal Wegen en Verkeer de onveilige toegangsweg van het bedrijf Stone op de A12 kunnen schrappen en zal de verkeerssituatie aan Stone en meubelwinkel Moens veel veiliger worden. Volgens de huidige planning duren de werken ongeveer drie maanden.

 

De voorbereidende werken van de nutsmaatschappijen werden afgerond in de week van 15 april. De aanwezige beplanting in de werfzone werd preventief weggenomen zodat vogels er geen eitjes leggen in beplanting die nadien moet worden weggehaald voor het doortrekken van de weg.

Tijdens de werken worden er geen wegen afgesloten en zijn er ook geen omleidingen voorzien, maar zullen omwonenden wel aan- en afrijdend werfverkeer voor hun deur zien passeren. Meubelbedrijf Moens en Stone blijven tijdens de werken in ieder geval bereikbaar voor klanten en leveranciers

Actuele info over de uitvoering van de werken vind je terug via www.wegenenverkeer.be/londerzeel